@Belkin Screenforce – Tempered Glass Anti-Microbial – iPhone 13/13 Pro/ 14

 32,50

Op voorraad

 • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • Geen verborgen of extra kosten
 • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden met PostNL
SKU: AMCOVA069ZZ Categorie:
 • Antimicrobiële coating
 • Bestand tegen contact met harde, metalen voorwerpen
 • Bescherming tegen vallen en stoten
 • Hoogste score voor krasbestendigheid
 • Hoogwaardig en duurzaam Japans glas
 • Vingerafdruk- en vetwerend

Let op: Deze screenprotector wordt niet geplaatst in de winkel. Hiervoor hebben wij andere opties die alleen worden verkocht vanuit onze filialen. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij onze medewerkers in de winkel.

Deze screenprotector van gehard glas voor apparaten uit de iPhone 14 en 13-serie biedt geavanceerde bescherming tegen schokken, krassen en vuil. Een nieuwe antimicrobiële coating vermindert bacteriële groei met behoud van de aanraakgevoeligheid en helderheid van het touchscreen.

Uitstekende bescherming tegen ziektekiemen

Waar we ook heen gaan, onze telefoons verzamelen ziektekiemen, afkomstig van onze vingers, zakken, tassen of autostoelen. Een extra, antimicrobiële coating vermindert de bacteriële groei op het scherm met 99%, voor een gerust gevoel.

 

Geavanceerde bescherming tegen krassen en stoten

Onze TemperedGlass-screenprotector biedt meervoudige bescherming en is grondig getest om ervoor te zorgen dat diepgaande schade voorkomen wordt als u uw toestel per ongeluk laat vallen of stoot. Ook wordt uw scherm uitstekend beschermd tegen oppervlakteschade door contact met harde, metalen voorwerpen als sleutels en munten. Deze screenprotector heeft een hardheid van 9H**, de hoogst mogelijke score voor krasbestendigheid, voor de best mogelijke bescherming tegen krassen.

 

Zichtbare helderheid

We testen onze screenprotectors uitvoerig om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de strengste optometrische normen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam Japans glas waardoor de helderheid en scherpte gegarandeerd zijn, precies wat u verwacht van het scherm van uw telefoon. U profiteert van een kristalheldere beschermlaag die dezelfde visuele ervaring biedt als het apparaat zelf.

 

Voelt als het touchscreen

Doordat de screenprotector is gemaakt van glas, glijdt uw vinger er gemakkelijk overheen, net als over het scherm van uw apparaat. Het superdunne glas van slechts 0,33 mm behoudt de aanraakgevoeligheid van het touchscreen waardoor uw apparaat correct reageert op uw aanraking. De screenprotector is bovendien vingerafdruk- en vetwerend waardoor het scherm schoon aan blijft voelen en er helder uit blijft zien.

 

Naadloze bevestiging

De TemperedGlass antimicrobiële screenprotector kan met behulp van onze speciaal hiervoor ontwikkelde bevestigingsmachine in de winkel door een expert professioneel worden aangebracht op uw telefoon. Omdat niet iedereen naar een winkel kan of wil gaan, bevat de verpakking ook een Easy Align-frame voor eenvoudige bevestiging zonder luchtbellen.

@Belkin Screenforce – Tempered Glass Anti-Microbial – iPhone 13/13 Pro/ 14 in termijnen betalen
Wij zijn gespecialiseerd in gespreid betalen. U kunt bij ons @Belkin Screenforce – Tempered Glass Anti-Microbial – iPhone 13/13 Pro/ 14 in 3 of 4 termijnen betalen zonder rente. Als u 3 of 4 termijnen kiest, dan doen wij voor uw bestelling van @Belkin Screenforce – Tempered Glass Anti-Microbial – iPhone 13/13 Pro/ 14 geen BKR-registratie. Dit noemen wij zorgeloos in termijnen betalen. U kunt ook @Belkin Screenforce – Tempered Glass Anti-Microbial – iPhone 13/13 Pro/ 14 op afbetaling kopen en kiezen om in 12 tot 36 termijnen te betalen. Dit kan als het product of uw totale bestelling €250,- of meer is. Het is goed om te weten dat hiervoor wel rente gerekend. Deze kosten zitten al in de termijnprijs die u bij het product ziet staan en de rente is vast. Zo weet u vooraf wat de maandelijkse kosten zijn als u @Belkin Screenforce – Tempered Glass Anti-Microbial – iPhone 13/13 Pro/ 14 op afbetaling koopt en wordt u achteraf niet met extra kosten geconfronteerd. Als laatste kunt u er ook nog voor kiezen om @Belkin Screenforce – Tempered Glass Anti-Microbial – iPhone 13/13 Pro/ 14 achteraf te betalen. Als u bij ons voor achteraf betalen kiest, dan kunt u @Belkin Screenforce – Tempered Glass Anti-Microbial – iPhone 13/13 Pro/ 14 tot wel 30 dagen later te betalen. Daarom zijn wij als Somas de winkel om @Belkin Screenforce – Tempered Glass Anti-Microbial – iPhone 13/13 Pro/ 14 te kopen en in termijnen te betalen, zonder of met rente.

Accessoire geschikt voor iPhone 14

Extra informatie

EAN

745883834273

Merk

Belkin

Artikelcode

OVA069zz

Kleur

Transparant

Materiaal

Glas

Geschikt voor

iPhone 13 (Pro)/ iPhone 14

Meegeleverd

Belkin Tempered Glass antimicrobiële screenprotector  Stickers voor eenvoudige bevestiging Reinigingsdoekje Stofverwijderingssticker

Menu