Decoded Lightning-naar-USB kabel 1,2m – Roze

 25,50

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden met PostNL
SKU: AMCD7UC1RE Categorie:
  • Opladen én synchroniseren
  • Bedekt met leer
  • Eenvoudig te ordenen
  • Nederlands design

Met de Decoded Lightning naar USB kabel kun je razendsnel jouw iPhone, iPad of iPod met Lightning aansluiting opladen en synchroniseren. Deze kabel is de eerste Lightning kabel die een jasje van hoogwaardig leer heeft, wat een zeer luxe uitstraling geeft. Daarnaast zal deze kabel niet snel in de knoop raken, dankzij het leren riempje waarmee je de kabel veilig bij elkaar houdt als je deze niet gebruikt.

Geen lege accu’s meer

Met een Decoded Lightning naar USB kabel recharge je de batterijen van iPhone, iPad en iPod met Lightning-connectors overal. Verbind de kabel met je Mac of pc via een vrije USB-poort om op te laden via het stopcontact.

Decoded Lightning-naar-USB kabel 1,2m – Roze in termijnen betalen
Wij zijn gespecialiseerd in gespreid betalen. U kunt bij ons Decoded Lightning-naar-USB kabel 1,2m – Roze in 3 of 4 termijnen betalen zonder rente. Als u 3 of 4 termijnen kiest, dan doen wij voor uw bestelling van Decoded Lightning-naar-USB kabel 1,2m – Roze geen BKR-registratie. Dit noemen wij zorgeloos in termijnen betalen. U kunt ook Decoded Lightning-naar-USB kabel 1,2m – Roze op afbetaling kopen en kiezen om in 12 tot 36 termijnen te betalen. Dit kan als het product of uw totale bestelling €250,- of meer is. Het is goed om te weten dat hiervoor wel rente gerekend. Deze kosten zitten al in de termijnprijs die u bij het product ziet staan en de rente is vast. Zo weet u vooraf wat de maandelijkse kosten zijn als u Decoded Lightning-naar-USB kabel 1,2m – Roze op afbetaling koopt en wordt u achteraf niet met extra kosten geconfronteerd. Als laatste kunt u er ook nog voor kiezen om Decoded Lightning-naar-USB kabel 1,2m – Roze achteraf te betalen. Als u bij ons voor achteraf betalen kiest, dan kunt u Decoded Lightning-naar-USB kabel 1,2m – Roze tot wel 30 dagen later te betalen. Daarom zijn wij als Somas de winkel om Decoded Lightning-naar-USB kabel 1,2m – Roze te kopen en in termijnen te betalen, zonder of met rente.

Extra informatie

EAN

8712837872577

Merk

Decoded

Artikelcode

D7UC1RE

Kleur

Roze

Lengte

1,20 m

Menu