Eufy by Anker Solocam 2K S230 – with solar and flashlight

39,83

3 keer

10,48

12 keer

7,15

18 keer

5,49

24 keer

3,83

36 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 119,50

Op voorraad

 • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • Geen verborgen of extra kosten
 • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden met PostNL
SKU: AMCT81243W1 Categorie:
 • Eenvoudig te instaleren
 • Full HD
 • Nachtzicht
 • Lange batterijduur
 • AI persoondetectie
 • Stemassistent
 • Weerbestendig *IP67*

Beschermt jou, je gezin en je privacy

Elk eufy Security-product is ontworpen om ervoor te zorgen dat je beveiligingsgegevens privé blijven. Geniet van het veilige gevoel dat je een beveiligde kopie hebt van alle gebeurtenissen rondom je huis.

Vind je ideale helderheid:

Pas de helderheid en kleurtemperatuur van de schijnwerper aan op basis van je ruimte.

Eenvoudig te installeren:

Het duurt slechts enkele minuten om de houder te installeren met een boormachine en het meegeleverde pakket schroeven. Er zijn geen draden of snoeren benodigd.

Begroet gasten:

Praat met mensen die langskomen—uitgenodigd of niet—en hoor hun reactie in realtime tot op 8 meter afstand via de tweerichtingsaudio van de SoloCam S40.

Slimme integratie:

Verbind de SoloCam S40 met de Google Assistent of Alexa voor volledige handsfree controle over je thuisbeveiliging.

Klaar voor alle seizoenen:

De SoloCam S40 kan vrijwel alles aan, wat Moeder Natuur ook brengt. De camera is met IP67-certificering bestand tegen regen, ijzel en sneeuw.

‘Hé Alexa, zet de spotlight aan’

Voeg de SoloCam S40 via Alexa of de Google Assistent toe aan de configuratie van je slimme woning om in de gaten te houden wat er gebeurt door het simpelweg te vragen.

Eenvoudig te installeren

Je hoeft geen dure aannemer te bellen. Het duurt slechts 10 minuten om de SoloCam S40 te installeren. Schroef de houder waar je maar wilt vast dankzij het draadloze ontwerp en klik de camera vervolgens op zijn plaats.

Verboden zones

Maak aangepaste activiteitszones om de meest cruciale delen van je huis te bestrijken. Je ontvangt alleen waarschuwingen wanneer er beweging wordt gedetecteerd binnen de aangewezen zone.

Minder valse waarschuwingen

De geavanceerde en intelligente functie voor het detecteren van personen van de SoloCam S40 zorgt ervoor dat je alleen wordt gewaarschuwd wanneer er een persoon wordt gedetecteerd en niet wanneer de hond van de buren of een bewegende boomtak wordt gedetecteerd.

Beveiliging met een snapshot

De SoloCam S40 verzendt zodra deze een bezoeker detecteert direct een snapshot naar de eufy Security-app op je telefoon.

Een verblindende herinnering

Wanneer je een verdachte persoon buiten je huis ziet, is er geen tijd te verliezen. Laat het alarm van 90 dB afgaan en laat de schijnwerper flitsen, rechtstreeks vanaf je telefoon, zelfs als je een avondje uit bent.

Eufy by Anker Solocam 2K S230 – with solar and flashlight in termijnen betalen
Wij zijn gespecialiseerd in gespreid betalen. U kunt bij ons Eufy by Anker Solocam 2K S230 – with solar and flashlight in 3 of 4 termijnen betalen zonder rente. Als u 3 of 4 termijnen kiest, dan doen wij voor uw bestelling van Eufy by Anker Solocam 2K S230 – with solar and flashlight geen BKR-registratie. Dit noemen wij zorgeloos in termijnen betalen. U kunt ook Eufy by Anker Solocam 2K S230 – with solar and flashlight op afbetaling kopen en kiezen om in 12 tot 36 termijnen te betalen. Dit kan als het product of uw totale bestelling €250,- of meer is. Het is goed om te weten dat hiervoor wel rente gerekend. Deze kosten zitten al in de termijnprijs die u bij het product ziet staan en de rente is vast. Zo weet u vooraf wat de maandelijkse kosten zijn als u Eufy by Anker Solocam 2K S230 – with solar and flashlight op afbetaling koopt en wordt u achteraf niet met extra kosten geconfronteerd. Als laatste kunt u er ook nog voor kiezen om Eufy by Anker Solocam 2K S230 – with solar and flashlight achteraf te betalen. Als u bij ons voor achteraf betalen kiest, dan kunt u Eufy by Anker Solocam 2K S230 – with solar and flashlight tot wel 30 dagen later te betalen. Daarom zijn wij als Somas de winkel om Eufy by Anker Solocam 2K S230 – with solar and flashlight te kopen en in termijnen te betalen, zonder of met rente.

Type element Camera
Domotica platform Amazon Alexa
Ondersteunde apps Google Assistent Amazon Alexa

Extra informatie

EAN

194644052614

Merk

Eufy

Artikelcode

T81243W1

Kleur

Wit

Afmeting

5 x 11,4 x 5 cm (h x b x d)

Materiaal

Kunststof

Meegeleverd

Eufy Security SoloCam S40 USB-C-oplaadkabel Schroefbevestiging Schroefpakket Snelstartgids  

Menu