Incase Hardshell Woolenex – MacBook Pro 14″ (2021) – Graphite

17,83

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 53,50

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden met PostNL
SKU: AMCINMB200720-GFT Categorie:
  • Perfecte pasvorm
  • Ventilatie gaatjes
  • Rubberen voetjes
  • Complete bescherming

Deze hoes van Incase past perfect bij het beschermen van jouw MacBook. Met de Incase Hardshell Woolenex bescherm je jouw MacBook tegen krassen en deuken tijdens het gebruiken ervan. Zo gaat het strakke design van de MacBook niet geheel verloren. Naast dat de Hardshell optimale bescherming biedt, zorgt de case ook voor stevigheid op verschillende ondergronden en zitten er gaatjes in de hoes voor ventilatie. De buitenkant is van woolenex, een geweven microvezel die zorgt voor een luxe uitstraling. De rubberen voetjes onder de hoes zorgen ervoor dat jouw MacBook stevig blijft staan op je bureau of andere ondergronden. De duurzame case van Incase vormt zich naadloos om jouw MacBook en beschermt tegen schade. Dit doet de Hardshell Woolenex zonder jouw aansluitingen of knoppen te blokkeren.

Over Incase

Incase is opgericht in 1997 en ontwerpt Apple-accessoires met bescherming en mobiliteit als uitgangspunt. Hierdoor kunnen zij zich focussen op de behoeftes van Apple-gebruikers en creativiteit laten doorvloeien in al hun producten.

Incase Hardshell Woolenex – MacBook Pro 14″ (2021) – Graphite in termijnen betalen
Wij zijn gespecialiseerd in gespreid betalen. U kunt bij ons Incase Hardshell Woolenex – MacBook Pro 14″ (2021) – Graphite in 3 of 4 termijnen betalen zonder rente. Als u 3 of 4 termijnen kiest, dan doen wij voor uw bestelling van Incase Hardshell Woolenex – MacBook Pro 14″ (2021) – Graphite geen BKR-registratie. Dit noemen wij zorgeloos in termijnen betalen. U kunt ook Incase Hardshell Woolenex – MacBook Pro 14″ (2021) – Graphite op afbetaling kopen en kiezen om in 12 tot 36 termijnen te betalen. Dit kan als het product of uw totale bestelling €250,- of meer is. Het is goed om te weten dat hiervoor wel rente gerekend. Deze kosten zitten al in de termijnprijs die u bij het product ziet staan en de rente is vast. Zo weet u vooraf wat de maandelijkse kosten zijn als u Incase Hardshell Woolenex – MacBook Pro 14″ (2021) – Graphite op afbetaling koopt en wordt u achteraf niet met extra kosten geconfronteerd. Als laatste kunt u er ook nog voor kiezen om Incase Hardshell Woolenex – MacBook Pro 14″ (2021) – Graphite achteraf te betalen. Als u bij ons voor achteraf betalen kiest, dan kunt u Incase Hardshell Woolenex – MacBook Pro 14″ (2021) – Graphite tot wel 30 dagen later te betalen. Daarom zijn wij als Somas de winkel om Incase Hardshell Woolenex – MacBook Pro 14″ (2021) – Graphite te kopen en in termijnen te betalen, zonder of met rente.

Sluiting Klik
Accessoire geschikt voor MacBook Pro

Extra informatie

EAN

810006544831

Merk

Incase

Artikelcode

INMB200720-GFT

Maat

14 inch

Kleur

Grijs

Materiaal

Woolenex

Geschikt voor

MacBook Pro 14 inch 2021

Meegeleverd

Incase Hardshell Woolenex – MacBook Pro 14" (2021) – Graphite

Menu