@Ledger Nano X – Black

58,17

3 keer

15,31

12 keer

10,44

18 keer

8,02

24 keer

5,59

36 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 174,50

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden met PostNL
SKU: AMCLE-71-005 Categorie:
  • Cryptomunten bewaren en versturen
  • Veiligheid met diverse wachtwoorden
  • Ledger Live-app voor makkelijk overzicht
  • Ondersteunt Bluetooth
  • Deze wallet ondersteunt geen mining

Herwin de macht over jouw geld

Combineer de Ledger Nanos X met de Ledger Live app voor maximale bescherming en controle over jouw digitale bezittingen. De Legder Nano X houdt jouw munten en NFT’s offline en beschermd.

Koop, verhandel en laat jouw crypto groeien

Beheer en investeer jouw crypto wanneer jij wilt, waar jij wilt, met Ledger en partners. Koop, wissel, verhandel crypto in enkele seconden op de meest simpele, veilige en slimme manier.

Beheer meer dan 5500 digitale bezittingen op één plek

Installeer tot 100 applicaties tegelijkertijd op jouw apparaat. Ledger Nano S Plus ondersteunt Bitcoin, Ethereum, XRP, Bitcoin Cash, EOS, Stellar en nog veel meer. Je kun veilig de apps installeren en verwijderen, zodat het aansluit bij jouw benodigdheden.

Simpel en krachtig te gebruiken

Download Ledger Live, installeer vervolgens de crypto apps en creëer je accounts. Elke transactie wordt geverifieerd en bevestigd op je hardware wallet, zodat jou crypto veilig staat. Met Bluetooth en de Ledger Live Mobile app kun je ook gebruik maken van een draadloze verbinding.

 

 

@Ledger Nano X – Black in termijnen betalen
Wij zijn gespecialiseerd in gespreid betalen. U kunt bij ons @Ledger Nano X – Black in 3 of 4 termijnen betalen zonder rente. Als u 3 of 4 termijnen kiest, dan doen wij voor uw bestelling van @Ledger Nano X – Black geen BKR-registratie. Dit noemen wij zorgeloos in termijnen betalen. U kunt ook @Ledger Nano X – Black op afbetaling kopen en kiezen om in 12 tot 36 termijnen te betalen. Dit kan als het product of uw totale bestelling €250,- of meer is. Het is goed om te weten dat hiervoor wel rente gerekend. Deze kosten zitten al in de termijnprijs die u bij het product ziet staan en de rente is vast. Zo weet u vooraf wat de maandelijkse kosten zijn als u @Ledger Nano X – Black op afbetaling koopt en wordt u achteraf niet met extra kosten geconfronteerd. Als laatste kunt u er ook nog voor kiezen om @Ledger Nano X – Black achteraf te betalen. Als u bij ons voor achteraf betalen kiest, dan kunt u @Ledger Nano X – Black tot wel 30 dagen later te betalen. Daarom zijn wij als Somas de winkel om @Ledger Nano X – Black te kopen en in termijnen te betalen, zonder of met rente.

Extra informatie

EAN

3760027781500

Artikelcode

LE-71-005

Kleur

Zwart

Afmeting

72mm × 18.6mm × 11.75mm (L x B x D)

Gewicht

34 gram

Meegeleverd

1x Ledger Nano X – Black 1x USB-C naar USB-A kabel 1x Korte handleiding 3x Notitieblaadjes voor je wachtwoorden te noteren 1x Sleutelhanger koord  

Menu