LINQ 8 in 1 PRO USB-C Multiport Hub

36,50

3 keer

9,61

12 keer

6,55

18 keer

5,03

24 keer

3,51

36 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 109,50

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden met PostNL
SKU: AMCLQ48010 Categorie:
  • USB-C
  • USB- A
  • HDMI 4K
  • SD & TF Card reader
  • Gigabit network

De LINQ USB-Hub biedt niet alleen connectiviteits oplossingen voor laptops, maar biedt ook connectiviteit met uw mobiele platforms! Inclusief smartphones, tablets en iPads.

On the go

Volledige OTG-verbindingen omvatten USB-A-ondersteuning, evenals HDMI- en TypeC-gegevensverbindingen. OTG maakt snelle en betrouwbare connectiviteit mogelijk waar nodig met uw mobiele platform. Verander uw tablet in een werkstation door toetsenbord, muis of geheugenstick aan te sluiten. Druk een document af of leun achterover en ontspan. Sluit een USB-stick aan en bekijk je favoriete foto’s, films of series op een 4K scherm! HDMI & LINQ aangesloten op uw mobiele platform.

 

Geen onstabiele wifi-verbindingen meer.

Stream 4K-films via Gigabit Ethernet!

LINQ 8 in 1 PRO USB-C Multiport Hub in termijnen betalen
Wij zijn gespecialiseerd in gespreid betalen. U kunt bij ons LINQ 8 in 1 PRO USB-C Multiport Hub in 3 of 4 termijnen betalen zonder rente. Als u 3 of 4 termijnen kiest, dan doen wij voor uw bestelling van LINQ 8 in 1 PRO USB-C Multiport Hub geen BKR-registratie. Dit noemen wij zorgeloos in termijnen betalen. U kunt ook LINQ 8 in 1 PRO USB-C Multiport Hub op afbetaling kopen en kiezen om in 12 tot 36 termijnen te betalen. Dit kan als het product of uw totale bestelling €250,- of meer is. Het is goed om te weten dat hiervoor wel rente gerekend. Deze kosten zitten al in de termijnprijs die u bij het product ziet staan en de rente is vast. Zo weet u vooraf wat de maandelijkse kosten zijn als u LINQ 8 in 1 PRO USB-C Multiport Hub op afbetaling koopt en wordt u achteraf niet met extra kosten geconfronteerd. Als laatste kunt u er ook nog voor kiezen om LINQ 8 in 1 PRO USB-C Multiport Hub achteraf te betalen. Als u bij ons voor achteraf betalen kiest, dan kunt u LINQ 8 in 1 PRO USB-C Multiport Hub tot wel 30 dagen later te betalen. Daarom zijn wij als Somas de winkel om LINQ 8 in 1 PRO USB-C Multiport Hub te kopen en in termijnen te betalen, zonder of met rente.

Knoppen en connectors HDMI, USB-C superspeed +poort, USB-A superspeed + poort x2, SD & TF Card reader, gigabit poort
Accessoire geschikt voor iPad mini 6, iPad 12,9-inch Pro, iPad 12,9-inch Pro (2018), iPad 11-inch Pro, iPad Air (2020), iPad (2022), MacBook Pro, MacBook Air, iMac, Mac mini, Mac Studio

Extra informatie

EAN

8718969050029

Merk

LINQ

Artikelcode

LQ48010

Kleur

Spacegrijs

Afmeting

15,2cm x 3,2cm x 1,1cm

Gewicht

63g

Materiaal

Aluminium

Aansluiting

HDMI USB-C superspeed +poort USB-A superspeed + poort x2,SD & TF Card reader Gigabit ethernet poort

Verbindingstechnologie

Bedraad

Geschikt voor

Macs met een USB-C aansluiting iPads met een USB-C aansluiting

Meegeleverd

LINQ 8 in 1 PRO USB-C Multiport Hub – Donkergrijs

Menu