Logitech MX Vertical (ergonomische muis)

36,17

3 keer

9,52

12 keer

6,49

18 keer

4,98

24 keer

3,48

36 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 108,50

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden met PostNL
SKU: AMC910-005448 Categorie:
  • Vermindert spierbelasting
  • Comfortabele duimsteun
  • 4000dpi-sensor
  • Minder handbewegingen

De natuurlijke handdrukpositie van de MX Vertical vermindert spierbelasting met 10% en moedigt de gebruiker aan een meer ergonomische houding aan te nemen. De muis heeft een unieke verticale hoek van 57° waardoor de druk op de pols wordt verminderd, terwijl de duim zich comfortabel op de duimsteun bevindt.

Minder handbewegingen

Wijzig de snelheid en nauwkeurigheid van de cursor voor optimale controle met een druk op de knop. De MX Vertical heeft een toonaangevende, uiterst nauwkeurige 4000 dpi-sensor voor 4 keer minder handbewegingen. Volledig opgeladen gaat de muis vier maanden mee, en na één minuut snelladen kun je weer drie uur vooruit. Gebruik de USB-C-oplaadkabel om even bij te laden.

Logitech MX Vertical (ergonomische muis) in termijnen betalen
Wij zijn gespecialiseerd in gespreid betalen. U kunt bij ons Logitech MX Vertical (ergonomische muis) in 3 of 4 termijnen betalen zonder rente. Als u 3 of 4 termijnen kiest, dan doen wij voor uw bestelling van Logitech MX Vertical (ergonomische muis) geen BKR-registratie. Dit noemen wij zorgeloos in termijnen betalen. U kunt ook Logitech MX Vertical (ergonomische muis) op afbetaling kopen en kiezen om in 12 tot 36 termijnen te betalen. Dit kan als het product of uw totale bestelling €250,- of meer is. Het is goed om te weten dat hiervoor wel rente gerekend. Deze kosten zitten al in de termijnprijs die u bij het product ziet staan en de rente is vast. Zo weet u vooraf wat de maandelijkse kosten zijn als u Logitech MX Vertical (ergonomische muis) op afbetaling koopt en wordt u achteraf niet met extra kosten geconfronteerd. Als laatste kunt u er ook nog voor kiezen om Logitech MX Vertical (ergonomische muis) achteraf te betalen. Als u bij ons voor achteraf betalen kiest, dan kunt u Logitech MX Vertical (ergonomische muis) tot wel 30 dagen later te betalen. Daarom zijn wij als Somas de winkel om Logitech MX Vertical (ergonomische muis) te kopen en in termijnen te betalen, zonder of met rente.

Bediening via Scrollwiel

Extra informatie

EAN

5099206081901

Merk

Logitech

Artikelcode

910-005448

Kleur

Zwart

Voeding

USB-C

Verbindingstechnologie

Draadloos

Functies

Sensor: Nominale waarde: 1000 dpi en 1600 dpi DPI (minimale en maximale waarde): 400 tot 4000 dpi (kan worden verhoogd in stappen van 50 dpi) Draadloos bereik van 10m

Meegeleverd

Muis Unifying-ontvanger USB-C oplaadkabel (USB-A naar USB-C) Documentatie

Menu