Mörgenn Matras Santorini – 25 cm – Pocketvering – Koudschuim – Cooltouch 200×200

146,00

3 keer

38,42

12 keer

26,21

18 keer

20,12

24 keer

14,04

36 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 438,00

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd in 5 á 10 dagen
SKU: DRO8719128292663 Categorie:

Matras Santorini heeft een uitstekende vochtopname en ventilatie. Mocht je het snel warm hebben ’s nachts, is dit matras echt een aanrader! Daarnaast is dit matras geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt, het is namelijk anti-allergisch. Het matras is belastbaar tot 120 kg per persoon en is ca. 25 cm hoog.  

Cooltouch tijk 

Het kern van het matras is gevuld met 18 cm pocketveren en is afgedekt met koudschuim. Het omhulsel van het matras wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk genoemd. De tijk van dit matras is gemaakt van Cooltouch; een hoogtechnologisch materiaal gemaakt van een speciaal ontworpen polyestervezel. Hierdoor is de tijk vochtregulerend, ademend, anti-allergisch en zeer comfortabel.  

Pocketvering 

Het grote voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het beste kan worden geregeld. Hoe meer veren per m2, hoe beter de ondersteuning is. Dit matras heeft 300 veren per m2 en heeft hierdoor een medium-stevig ligcomfort.  

Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en ervaar je de beste ondersteuning van de drukpunten van het lichaam. 

Koudschuim afdekking 

Koudschuim is voornamelijk erg populair door de drukverlagende eigenschappen. De zwaardere delen van je lichaam, zoals je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lichaam; hierdoor wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding optimaal blijft. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het uitstekend vocht op. Het matras heeft zowel boven als onder een afdeklaag van 3cm koudschuim.  

Hoog corrigerend vermogen: 

Een ander groot voordeel van dit materiaal is het hoog corrigerend vermogen. Het vermogen van het matras om zich zodanig aan te passen aan het lichaam dat het lichaam voldoende ondersteuning krijgt daar waar dat nodig is. Ook biedt koudschuim de beste progressieve tegendruk (hoe meer je het schuim indrukt, hoe meer tegendruk het geeft). 

 

Maat 200×200

Extra informatie

Gewicht 15 kg
Afmetingen 200 × 200 × 25 cm
Maat

200×200

Menu