Native Union Jump+ powerbank en draadloze oplader (12.000 mAH)

21,50

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 64,50

Uitverkocht

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden met PostNL
SKU: AMCJUMP-PD-12K-GRY Categorie:
  • Snelladen
  • Draadloos en draagbaar
  • USB-A én USB-C
  • 3 apparaten tegelijk opladen

Voed alles, overal en direct. Deze 12.000 mAh powerbank beschikt over draadloze output en twee poorten (USB-A en USB-C, tot 18 W). Zo kan je maximaal 3 apparaten tegelijkertijd van stroom voorzien. De PD-compatibele USB-C-poort geeft je de snelste lading ooit. Met voldoende vermogen om je iPhone 11 Pro 2,5 keer op te laden, ben je eindelijk vrij van elk noodgeval tijdens het opladen. Een USB-naar-USB-C-kabel wordt meegeleverd.

Een draagbare en draadloze oplader om overal op te laden

Met technologie die ons leven versnelt, is onze tijd kostbaarder dan ooit. Dat maakt de introductie van Power Delivery (PD) bijzonder passend. Met snelladen kunnen we te allen tijde snel opladen. Deze Native Union Jump+ powerbank en draadloze oplader biedt een universele oplossing voor onderweg. Hij zorgt ervoor dat je nooit met een lege batterij komt te zitten. En dat helemaal draadloos. Gecombineerd met PD en meerdere poorten is deze Jump+ powerbank echt ontworpen als aanvulling op het moderne dagelijkse leven.

Native Union Jump+ powerbank en draadloze oplader (12.000 mAH) in termijnen betalen
Wij zijn gespecialiseerd in gespreid betalen. U kunt bij ons Native Union Jump+ powerbank en draadloze oplader (12.000 mAH) in 3 of 4 termijnen betalen zonder rente. Als u 3 of 4 termijnen kiest, dan doen wij voor uw bestelling van Native Union Jump+ powerbank en draadloze oplader (12.000 mAH) geen BKR-registratie. Dit noemen wij zorgeloos in termijnen betalen. U kunt ook Native Union Jump+ powerbank en draadloze oplader (12.000 mAH) op afbetaling kopen en kiezen om in 12 tot 36 termijnen te betalen. Dit kan als het product of uw totale bestelling €250,- of meer is. Het is goed om te weten dat hiervoor wel rente gerekend. Deze kosten zitten al in de termijnprijs die u bij het product ziet staan en de rente is vast. Zo weet u vooraf wat de maandelijkse kosten zijn als u Native Union Jump+ powerbank en draadloze oplader (12.000 mAH) op afbetaling koopt en wordt u achteraf niet met extra kosten geconfronteerd. Als laatste kunt u er ook nog voor kiezen om Native Union Jump+ powerbank en draadloze oplader (12.000 mAH) achteraf te betalen. Als u bij ons voor achteraf betalen kiest, dan kunt u Native Union Jump+ powerbank en draadloze oplader (12.000 mAH) tot wel 30 dagen later te betalen. Daarom zijn wij als Somas de winkel om Native Union Jump+ powerbank en draadloze oplader (12.000 mAH) te kopen en in termijnen te betalen, zonder of met rente.

Extra informatie

EAN

4895200430490

Merk

Native Union

Artikelcode

JUMP-PD-12K-GRY

Kleur

Zwart

Gewicht

350 g

Geschikt voor

Alle iPhone modellen (draadloos laden vanaf iPhone 8) Apple Watch AirPods 2 (met draadloze oplaadcase) AirPods 3 AirPods Pro

Menu