Qardio Core draagbare ECG-monitor – Arctic White

167,50

3 keer

44,08

12 keer

30,07

18 keer

23,08

24 keer

16,11

36 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 502,50

Op voorraad

 • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • Geen verborgen of extra kosten
 • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden met PostNL
SKU: AMCC100-IAW Categorie:
 • Continue draadloze ECG
 • Hartslagvariabiliteit
 • Huidtemperatuur
 • Ademhalingsfrequentie
 • Klinisch gevalideerd
 • Deel gegevens via Qardio-app

Qardio QardioCore draagbare ECG-monitor

QardioCore’s baanbrekende sensortechnologie biedt klinisch nauwkeurige hartmonitoring, overal en op elk moment. QardioCore past naadloos in een moderne levensstijl, en richt zich op de noodzaak voor slimmere tools om de gezondheid te managen voor zowel patiënten en hun dokters.

360 graden hartgezondheidsanalyse

Naast dat ECG gegevens continu worden bijgehouden, monitort de QardioCore ook hartslag en hartslagvariabiliteit, stress niveaus, ademhalingsfrequentie en inspanning – waardoor artsen meer inzicht krijgen in de algehele hartgezondheid en het gedrag van hun patiënten.

Klinisch gevalideerd

QardioCore draadloze ECG-monitor is klinisch gevalideerd om nauwkeurig de hartprestaties te registreren en analyseren in real-time zodat dokters en zorgverleners op afstand toegang kunnen krijgen tot medisch nauwkeurige live-gegevens.

Gemaakt voor alledaags gebruik

QardioCore draadloze bluetooth ECG-monitor is spat- en regenbestendig, perfect voor alledaags gebruik. Het is de perfecte compagnon om op een makkelijke manier het hart in de gaten te houden of om training en performance te verbeteren. Alles zonder toe te geven op comfort en lifestyle.

Bekroond ontwerp

QardioCore heeft een slim design en is getest voor comfortabel en gemakkelijk alledaags gebruik. Het heeft de CES 2015 Innovation Award gewonnen in 2 categorieën, en ontving ook de prestigieuze 2015 Red Dot Award for Product Design.

Deel jouw gegevens

QardioCore biedt een moderne manier om de hartgezondheid van een patiënt op te volgen, wat dokters en zorgverleners een krachtige tool geeft voor betere gezondheidscontrole en preventieve zorgen. Met real-time delen en analyseren van gegevens biedt QardioCore een nieuwe manier voor het managen van chronische condities en sportprestaties.

Qardio Core draagbare ECG-monitor – Arctic White in termijnen betalen
Wij zijn gespecialiseerd in gespreid betalen. U kunt bij ons Qardio Core draagbare ECG-monitor – Arctic White in 3 of 4 termijnen betalen zonder rente. Als u 3 of 4 termijnen kiest, dan doen wij voor uw bestelling van Qardio Core draagbare ECG-monitor – Arctic White geen BKR-registratie. Dit noemen wij zorgeloos in termijnen betalen. U kunt ook Qardio Core draagbare ECG-monitor – Arctic White op afbetaling kopen en kiezen om in 12 tot 36 termijnen te betalen. Dit kan als het product of uw totale bestelling €250,- of meer is. Het is goed om te weten dat hiervoor wel rente gerekend. Deze kosten zitten al in de termijnprijs die u bij het product ziet staan en de rente is vast. Zo weet u vooraf wat de maandelijkse kosten zijn als u Qardio Core draagbare ECG-monitor – Arctic White op afbetaling koopt en wordt u achteraf niet met extra kosten geconfronteerd. Als laatste kunt u er ook nog voor kiezen om Qardio Core draagbare ECG-monitor – Arctic White achteraf te betalen. Als u bij ons voor achteraf betalen kiest, dan kunt u Qardio Core draagbare ECG-monitor – Arctic White tot wel 30 dagen later te betalen. Daarom zijn wij als Somas de winkel om Qardio Core draagbare ECG-monitor – Arctic White te kopen en in termijnen te betalen, zonder of met rente.

Accessoire geschikt voor iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro , iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone SE (2020), iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone X(s), iPhone Xr, iPhone Xs Max, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6(s) Plus, iPhone 6(s), iPad mini 6, iPad mini 4/5, iPad mini 1/2/3, iPad 12,9-inch Pro, iPad 12,9-inch Pro (2018), iPad 11-inch Pro, iPad Air (2020), iPad 10,5-inch Air / Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (2021), iPad (2020), iPad (2019), iPad (2018), iPad (2017), iPad 4, Apple Watch

Extra informatie

EAN

854894005159

Merk

Qardio

Artikelcode

C100-IAW

Model

QardioCore

Materiaal

N/B

Kleur

Wit

Geschikt voor

iOS 10.0 of hoger, iPhone 5 of later, iPad Air, iPad mini, iPad 4de Gen of later, iPod Touch 6de Gen of later en Apple Watch, het bezit van een iOS-apparaat is vereist.

Afmeting

7.6 x 4.0 x 0.4 in (193 x 102 x 10 mm)

Gewicht

0,13 kg

Meegeleverde software

Download de Qardio App uit de App Store.

Meegeleverd

QardioCore Drie borststraps Laadkabel Snelgids Handleiding

Menu