Recovery Blanket Ultralite – Met reistas

59,97

3 keer

15,78

12 keer

10,77

18 keer

8,26

24 keer

5,77

36 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 179,90

Uitverkocht

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd in 5 á 10 dagen
SKU: DROA002598 Categorie:

De Ontspanningsdeken met Celliant® vezels

Regenereer sneller en beter dankzij het lichte regeneratiedeken: Begin de dag goed uitgerust en vol energie in de ochtend. Wie zou dat niet willen? De Celliant® vezels in onze ontspanningsdeken bevorderen een rustige slaap en een snellere regeneratie.

De Celliant® vezel heeft de eigenschap de plaatselijke bloedcirculatie te bevorderen en de zuurstoftoevoer naar de lichaamscellen te verbeteren. Dit geeft u meer uithoudingsvermogen gedurende de dag – voor sport of het dagelijkse leven. Bovendien helpt de Celliant® vezel u om uw lichaamstemperatuur tijdens de slaap te reguleren.

Overigens: Onze lichtgewicht deken is 100% Made in Germany, OEKO TEX® STANDARD 100 gecertificeerd en ook geschikt voor mensen met een allergie. U kunt het wassen op 60°C en voorzichtig drogen in de droger.

 

Het RECOVERY BLANKET ULTRALITE is ook ideaal als licht zomerdekbed. Als het in de koudere maanden te koud voor u is, kunt u het ultralichte dekbed samen met ons RECOVERY BLANKET (LINK) dichtknopen en profiteren van het ideale slaapklimaat en een snellere regeneratie dankzij de Celliant® vezel.

Soort garantie Carry-in
Materiaal Kunststof
Aantal jaar garantie 2
Kleur Grijs

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen 14 × 14 × 37 cm
Merk

Blackroll

Materiaal

Kunststof

Kleur

Grijs

Menu