Satechi USB-C naar 4K HDMI Adapter – Zilver

17,83

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 53,50

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden met PostNL
SKU: AMCST-TC4KHAS Categorie:
  • 4K HDMI
  • Gebruiksvriendelijk
  • Plug & Play
  • Duurzaam materiaal

Met de Satechi adapter sluit je jouw Mac eenvoudig aan op een HD-tv. Geniet van je favoriete films en series met een simpele plug-in zonder dat er een installatie of driver aan te pas komt. De adapter is gemaakt van duurzaam aluminium en matcht perfect met de kleur van jouw Mac.

Satechi USB-C naar 4K HDMI Adapter – Zilver in termijnen betalen
Wij zijn gespecialiseerd in gespreid betalen. U kunt bij ons Satechi USB-C naar 4K HDMI Adapter – Zilver in 3 of 4 termijnen betalen zonder rente. Als u 3 of 4 termijnen kiest, dan doen wij voor uw bestelling van Satechi USB-C naar 4K HDMI Adapter – Zilver geen BKR-registratie. Dit noemen wij zorgeloos in termijnen betalen. U kunt ook Satechi USB-C naar 4K HDMI Adapter – Zilver op afbetaling kopen en kiezen om in 12 tot 36 termijnen te betalen. Dit kan als het product of uw totale bestelling €250,- of meer is. Het is goed om te weten dat hiervoor wel rente gerekend. Deze kosten zitten al in de termijnprijs die u bij het product ziet staan en de rente is vast. Zo weet u vooraf wat de maandelijkse kosten zijn als u Satechi USB-C naar 4K HDMI Adapter – Zilver op afbetaling koopt en wordt u achteraf niet met extra kosten geconfronteerd. Als laatste kunt u er ook nog voor kiezen om Satechi USB-C naar 4K HDMI Adapter – Zilver achteraf te betalen. Als u bij ons voor achteraf betalen kiest, dan kunt u Satechi USB-C naar 4K HDMI Adapter – Zilver tot wel 30 dagen later te betalen. Daarom zijn wij als Somas de winkel om Satechi USB-C naar 4K HDMI Adapter – Zilver te kopen en in termijnen te betalen, zonder of met rente.

Accessoire geschikt voor iPad mini 6, iPad 12,9-inch Pro, iPad 11-inch Pro, iPad Air (2020), iPad (2022), MacBook Pro, MacBook Air, iMac, iMac Pro, Mac Pro, Mac mini, Mac Studio

Extra informatie

EAN

879961006785

Merk

Satechi

Artikelcode

ST-TC4KHAS

Kleur

Zilver

Aansluiting

USB-C 4K HDMI

Geschikt voor

Mac met USB-C aansluiting iPad met USB-C aansluiting

Meegeleverd

SAtechi USB-C naar 4k HDMI Adapter – Zilver

Menu