Tado Slimme Thermostaat – Starterskit (v3+)

83,50

3 keer

21,97

12 keer

14,99

18 keer

11,51

24 keer

8,03

36 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 250,50

Op voorraad

 • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • Geen verborgen of extra kosten
 • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden met PostNL
SKU: AMC103110 Categorie:
 • Geschikt voor 95% van de cv-ketels
 • Jouw locatie activeert verwarming
 • Bedienbaar op afstand
 • Individuele ruimteregeling
 • Geïntegreerde weersvoorspellingen
 • Homekit compatible

Met de slimme thermostaat van tado° maak je jouw leven comfortabeler en bespaar je op verwarmingskosten. De thermostaat stuurt je verwarming aan op basis van je locatie en verwarmt alleen als je thuis bent. Je bedient ‘m via de tado°-app of rechtstreeks via het apparaat zelf, zowel automatisch op basis van de locatie van je smartphone, als handmatig of volgens het ingestelde tijdschema. Ervaar een nieuw niveau van comfort en bespaar tot wel 31% op jouw energiekosten, dankzij de energiebesparende technologie.

Luchtcomfort

De nieuwe Luchtcomfort Skill zorgt voor een gezondere lucht binnenshuis, verhoogt je productiviteit en verbetert de slaapkwaliteit, voor meer welbevinden binnenshuis. Deze functie helpt een gezondere leefomgeving te creëren door inzicht te geven in het luchtklimaat van de woning. Bovendien krijgt de gebruiker concreet en toepasbaar advies voor meer comfort binnenshuis. Ook geeft de functie tips om gezondheidsrisico’s zoals schimmel te voorkomen. tado° geeft advies, zoals wanneer en hoe lang je de ramen open zou moeten zetten en hoe je de luchtvochtigheid kan verlagen. Aanbevelingen over wanneer je bepaalde kamers moet verluchten, zijn gebaseerd op zowel de luchtfrisheid binnen als de luchtkwaliteit buiten, de aanwezigheid van mensen en lokale weersvoorspellingen. Wanneer de luchtvervuiling bijvoorbeeld hoger wordt tijdens de spits, of wanneer er veel pollen in de lucht zijn in de leefomgeving, dan zal tado° aangeven hoe je hier het best mee om kan gaan en je bijvoorbeeld adviseren om het raam op een ander moment te openen.

Nieuwe app

De Luchtcomfort Skill is onderdeel van een gloednieuwe app voor de V3+ productreeks. Het is een toevoeging aan een uitgebreid aanbod andere Skills, die gebruikers assisteren in het dagelijks leven, zoals Geolocatie, Aanpassing aan Weersvoorspellingen, Open Raam Detectie, Slimme Schema’s en Inzichtelijke Rapporten. De app is zo ontwikkeld dat gebruikers hem op maat kunnen maken door ook enkel de Skills kunnen activeren die zij willen gebruiken. De Auto-Assist Skill is een abonnementsdienst, waarmee je je slimme huisklimaat nog verder automatiseert voor ​€​2.99 per maand of voor ​€24.99 per jaar​.

Locatie gebaseerde controle

tado° regelt de verwarming op basis van jouw locatie en die van jouw medebewoners. Zo wordt er bespaard als er niemand thuis is en verwarmd zodra iemand naar huis vertrekt. Ook is de temperatuur schematisch in te stellen. Zo is het mogelijk om ’s nachts de temperatuur vanzelf te laten dalen. Daarnaast houdt tado° rekening met de weersvoorspellingen om je verwarming op de meest efficiënte wijze aan te sturen.

Meer controle

De thermostaat toont je op elk moment wat de temperatuur in huis is, wanneer jouw huis verwarmd werd, hoeveel je bespaarde, en laat je op afstand zowel je verwarming besturen als de instellingen wijzigen.

tado° de slimme manier van verwarmen

tado° is een merk wat beschikt over verschillende apparatuur om jouw huis op een slimme manier te voorzien van warmte. Zo ondersteunt tado° Apple HomeKit en platformen als IFTT en Amazon Echo. Dit betekent dat je jouw verwarming kunt aansturen via de Woning-app in jouw Apple-apparaten, waar je ook bent. Ook werkt tado° samen met andere HomeKit-accessoires als Phillips Hue.

De juiste tado°-apparatuur voor jouw huis

tado° biedt verschillende oplossingen. Heb je centrale verwarming, warmtepompen, vloerverwarming of een gas/oliebrander? Dan werkt tado° in 95% van de gevallen samen met jouw verwarmingsinstallatie.

Let op: om de thermostaat draadloos aan te sluiten, heb je de tado° extensiekit nodig. Wil je de temperatuur per kamer apart regelen? Schaf dan, naast de starterskit, de tado° Slimme Thermostaat aan.

Tado Slimme Thermostaat – Starterskit (v3+) in termijnen betalen
Wij zijn gespecialiseerd in gespreid betalen. U kunt bij ons Tado Slimme Thermostaat – Starterskit (v3+) in 3 of 4 termijnen betalen zonder rente. Als u 3 of 4 termijnen kiest, dan doen wij voor uw bestelling van Tado Slimme Thermostaat – Starterskit (v3+) geen BKR-registratie. Dit noemen wij zorgeloos in termijnen betalen. U kunt ook Tado Slimme Thermostaat – Starterskit (v3+) op afbetaling kopen en kiezen om in 12 tot 36 termijnen te betalen. Dit kan als het product of uw totale bestelling €250,- of meer is. Het is goed om te weten dat hiervoor wel rente gerekend. Deze kosten zitten al in de termijnprijs die u bij het product ziet staan en de rente is vast. Zo weet u vooraf wat de maandelijkse kosten zijn als u Tado Slimme Thermostaat – Starterskit (v3+) op afbetaling koopt en wordt u achteraf niet met extra kosten geconfronteerd. Als laatste kunt u er ook nog voor kiezen om Tado Slimme Thermostaat – Starterskit (v3+) achteraf te betalen. Als u bij ons voor achteraf betalen kiest, dan kunt u Tado Slimme Thermostaat – Starterskit (v3+) tot wel 30 dagen later te betalen. Daarom zijn wij als Somas de winkel om Tado Slimme Thermostaat – Starterskit (v3+) te kopen en in termijnen te betalen, zonder of met rente.

Bridge/basisstation De Tado Internetbridge in deze Starterskit dient als basis voor andere modules binnen het Tado systeem. Zoals de Slimme thermostaat, Slimme Aircobediening, Extensiekit en Slimme Radiatorknop
Type element Starterspakket
Bediening via Tado app Interface:- LED matrix 10 x 19 LEDs- 32 x 20 mm / toetsen: 2x capacitieve aanraking – 1x mechanisch
Domotica platform Amazon Alexa
Ondersteunde apps V3+ versie van de tado° app
Accessoire geschikt voor iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro , iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone SE (2020), iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone X(s), iPhone Xr, iPhone Xs Max, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6(s) Plus, iPhone 6(s), iPad mini 6, iPad mini 4/5, iPad mini 1/2/3, iPad 12,9-inch Pro, iPad 12,9-inch Pro (2018), iPad 11-inch Pro, iPad Air (2020), iPad 10,5-inch Air / Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (2021), iPad (2020), iPad (2019), iPad (2018), iPad (2017), Apple TV, Apple Watch

Extra informatie

EAN

4260328611456

Merk

Tado

Artikelcode

103110

Afmeting

Slimme Thermostaat 104 x 104 x 17 mm Internetbridge 81 x 27 x 22 mm Verpakking 175 x 175 x 116 mm

Gewicht

Slimme Thermostaat: 0,132 kg Internetbridge: 0,061 kg

Materiaal

PC + ABS kunststof

Sensor

TemperatuurLuchtvochtigheidomgevingslicht

Voeding

AAA batterijen5-36V DC 0,2A / 4,5V DC1.200 mAhlevensduur ongeveer 2 jaar

Montagewijze

Wandmontage d.m.v. 2 bevestigingsschroeven, pluggen en kleefstrips.

Compatibiliteit

Werkt met 95% van alle verwarmingssystemen Uitbreidbaar met Slimme thermostaat, Slimme radiatorknop of Aircobediening

Geschikt voor

iPhone 5c of hoger (minimaal iOS9) iPad 2e generatie of hoger (minimaal iOS9) iPad mini 1 of hoger (minimaal iOS9) iPod touch 5e generatie of hoger (minimaal iOS9) Android devices

Meegeleverd

Slimme Thermostaat Internetbridge USB-kabel Netvoedingsadapter Ethernetkabel Stickers om de kabels te markeren 2 Wandmontageschroeven 2 Dubbelzijdige tape 3 AAA batterijen

Menu