Tech21 Pure Case iPhone Xs Max – Clear

17,83

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 53,50

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden met PostNL
SKU: AMCT21-6150 Categorie:
  • Val- en stootbescherming
  • BulletShield-technologie
  • Knoppen blijven toegankelijk
  • Compatible met Qi-laders

Met de Tech21 Pure Clear bescherm je jouw iPhone tegen een val van twee meter. Dit is te danken aan de BulletShield-technologie. Dit is een materiaal wat ook verwerkt wordt in kogelvrij glas. Dankzij de transparante achterkant blijf je de kleur en het Apple-logo van jouw iPhone zien. De toegang tot de aansluitingen en knoppen wordt niet belemmerd. Tech21 Pure biedt de optimale bescherming voor jouw device.

Tech21 kopen bij Amac

Koop jij de Tech21 Pure Clear online bij Amac, dan wordt deze gratis thuisbezorgd. Ook kun je ervoor kiezen om deze case gratis af te halen in één van onze Amac Stores.

Tech21 Pure Case iPhone Xs Max – Clear in termijnen betalen
Wij zijn gespecialiseerd in gespreid betalen. U kunt bij ons Tech21 Pure Case iPhone Xs Max – Clear in 3 of 4 termijnen betalen zonder rente. Als u 3 of 4 termijnen kiest, dan doen wij voor uw bestelling van Tech21 Pure Case iPhone Xs Max – Clear geen BKR-registratie. Dit noemen wij zorgeloos in termijnen betalen. U kunt ook Tech21 Pure Case iPhone Xs Max – Clear op afbetaling kopen en kiezen om in 12 tot 36 termijnen te betalen. Dit kan als het product of uw totale bestelling €250,- of meer is. Het is goed om te weten dat hiervoor wel rente gerekend. Deze kosten zitten al in de termijnprijs die u bij het product ziet staan en de rente is vast. Zo weet u vooraf wat de maandelijkse kosten zijn als u Tech21 Pure Case iPhone Xs Max – Clear op afbetaling koopt en wordt u achteraf niet met extra kosten geconfronteerd. Als laatste kunt u er ook nog voor kiezen om Tech21 Pure Case iPhone Xs Max – Clear achteraf te betalen. Als u bij ons voor achteraf betalen kiest, dan kunt u Tech21 Pure Case iPhone Xs Max – Clear tot wel 30 dagen later te betalen. Daarom zijn wij als Somas de winkel om Tech21 Pure Case iPhone Xs Max – Clear te kopen en in termijnen te betalen, zonder of met rente.

Sluiting Geen
Accessoire geschikt voor iPhone Xs Max

Extra informatie

EAN

5056234705940

Merk

Tech21

Artikelcode

T21-6150

Kleur

Transparant

Afmeting

16,5 x 8,5 x 1 cm

Gewicht

30 gram

Materiaal

TPU, Polycarbonaat, BASF Polymeer

Geschikt voor

iPhone Xs Max

Draadloos opladen

Ja

Menu