Trampoline 6FT – D183x50cm

75,90

3 keer

19,97

12 keer

13,62

18 keer

10,46

24 keer

7,30

36 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 227,69

Uitverkocht

 • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • Geen verborgen of extra kosten
 • Bezorgd in 5 á 10 dagen
SKU: DRO8711252475462 Categorie:

Urenlang springen en spelen met vriendjes en vriendinnetjes, maar dan in de veilige omgeving van je eigen achtertuin? Het kan met een Dunlop Trampoline! De kleine trampoline heeft een maximale draagkracht van 80KG en is daarmee perfect voor kinderen van verschillende leeftijden. Zo kunnen kinderen, vriendjes en vriendinnetjes, buurtgenoten of zelfs neefjes en nichtjes urenlang naar hartenlust spelen en draagt het trampoline springen ook nog eens bij aan de gezondheid. Voor extra veiligheid, en om ongelukken te voorkomen, zit er een veiligheidsnet om de trampoline die middels een rits gesloten kan worden. De Dunlop trampoline met een diameter van 183 centimeter wordt geleverd als complete set inclusief trampoline rand, duurzame veren, springmat en montage materiaal. 

Trampoline met veiligheidsnet 

Deze Dunlop trampoline met een totale hoogte van 50 centimeter is niet bedoeld om in te graven. Dit betekent dat je op enige hoogte springt, en er daarom altijd een kans op vallen is. Gelukkig is daar bij de Dunlop trampoline geen sprake van. De trampoline set wordt namelijk geleverd met een veiligheidsnet van 200 centimeter hoog dat opent en sluit middels een rits. Hierdoor is de kans dat kinderen tijdens het springen op de kleine trampoline op de grond vallen een stuk kleiner. Om ervoor te zorgen dat kleine kinderen de rits niet zomaar open kunnen maken zit er een verstelbaar slot op het veiligheidsnet. 

Kinder trampoline

Met een maximale draagkracht van 80 kilogram en een diameter van 183 centimeter is de Dunlop kleine trampoline met name geschikt voor kinderen. Trampolines boven de 51 centimeter worden niet aangeraden voor kinderen boven de 6 jaar. Met een hoogte van 50 centimeter is daar bij deze Dunlop kinder trampoline echter geen sprake van. Zorg er echter wel voor dat er bij gebruik door de kinderen ten alle tijden toezicht is door een volwassene om de veiligheid te waarborgen. Vanwege zijn maximale draagkracht van 80KG wordt het ook aangeraden om de trampoline door 1 tot maximaal 2 kinderen tegelijkertijd te laten gebruiken.

Makkelijke montage

De Dunlop trampoline met een diameter van 183 centimeter wordt als complete set geleverd. Dit betekent dat je hem voor gebruik nog wel in elkaar moet zetten. Middels de bijgeleverde handleiding zie je precies hoe het frame, de u-vormige poten, de springmat en het veiligheidsnet optimaal geïnstalleerd moeten worden. Montage dient altijd door een volwassene uitgevoerd te worden. Zowel de constructie van staal als de trampoline veren zijn extreem stevig en duurzaam. Hierdoor kun je nog jaren lang genieten van deze Dunlop trampoline.

Specificaties Dunlop trampoline

 • Afmetingen: 183 x 50 CM
 • Merk: Dunlop
 • Kleur: rood/zwart
 • Incl. veiligheidsnet: 200 CM
 • Makkelijk te monteren 
 • Max. 80 KG
 • Niet bedoeld om in te graven
postnl_product_type regular
msrp_display_actual_price_type 0

Extra informatie

Gewicht 31 kg

Menu