Wacom Intuos Pro South – Medium

141,83

3 keer

37,32

12 keer

25,46

18 keer

19,55

24 keer

13,64

36 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 425,50

Op voorraad

 • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • Geen verborgen of extra kosten
 • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden met PostNL
SKU: AMCPTH-660-S Categorie:
 • Compact
 • Makkelijk mee te nemen
 • Meegeleverde grip pen
 • Tilt recognition

Wacom Intuos Pro combineert Wacoms beste pencapaciteit met multi-touch bewegingen, in een (draadloos) tekentablet. Met de bijgeleverde Wacom Pro Pen 2 met 2048 drukniveaus, verschillende penpunten en een herkenningsfunctie, teken en schets je op professioneel niveau. Deze Wacom Intuos Pro is de meeste compacte uitvoering van de Intuos Pro lijn en neem je samen met je MacBook of andere laptop eenvoudig mee naar iedere locatie. Het tekenvlak voelt aan als papier en is gemaakt om soepele tekenbewegingen te maken, zodat je minder snel vermoeid raakt.

Handige tools

 • De pen is gemaakt om zich direct aan te passen aan de grip van je hand. Deze is uitermate gevoelig en geeft je het gevoel om jouw werk naar een volgend niveau te tillen. De Wacom Pro Pen 2 is zowel voor links- als rechtshandig gebruik.
 • Wacom Intuos Pro beschikt over de TouchRing die te vergelijken is met een scrollwieltje van een muis. De TouchRing beschikt over verschillende functies, zoals het instellen van de penseelgrootte en om te scrollen.
 • Dit Wacom tekentablet bevat naast de TouchRing ook zes toetsen. Elke toets kan je instellen op een shortcut of om bijvoorbeeld van scherm te wisselen. Dit versnelt het werkproces en zo heb jij je toetsenbord minder snel nodig. Een andere handige tool is het taartmenu; een rond pop-up menu met snelle toegang tot bewerkingsfuncties. Deze zijn geheel programmeerbaar met verschillende taartlagen.

Makkelijk te verbinden

Verbind Wacom Intuos Pro met jouw Mac of Windows PC via USB of bluetooth, installeer de driver en je bent direct klaar om te werken in de software naar keuze.
Daarnaast beschikt Wacom Intuos Pro over de Tool ID. Hiermee kan je per programma instellen welke shortcut je wilt toepassen.

Premium materiaal

Wacom Intuos Pro beschikt over premium materialen, zoals zwart geanodiseerd aluminium en een combinatie van samengesteld hars en glasvezel. Daardoor voelt de Wacom Intuos Pro solide aan ondanks deze 8 mm dik is.

Wacom Intuos Pro South – Medium in termijnen betalen
Wij zijn gespecialiseerd in gespreid betalen. U kunt bij ons Wacom Intuos Pro South – Medium in 3 of 4 termijnen betalen zonder rente. Als u 3 of 4 termijnen kiest, dan doen wij voor uw bestelling van Wacom Intuos Pro South – Medium geen BKR-registratie. Dit noemen wij zorgeloos in termijnen betalen. U kunt ook Wacom Intuos Pro South – Medium op afbetaling kopen en kiezen om in 12 tot 36 termijnen te betalen. Dit kan als het product of uw totale bestelling €250,- of meer is. Het is goed om te weten dat hiervoor wel rente gerekend. Deze kosten zitten al in de termijnprijs die u bij het product ziet staan en de rente is vast. Zo weet u vooraf wat de maandelijkse kosten zijn als u Wacom Intuos Pro South – Medium op afbetaling koopt en wordt u achteraf niet met extra kosten geconfronteerd. Als laatste kunt u er ook nog voor kiezen om Wacom Intuos Pro South – Medium achteraf te betalen. Als u bij ons voor achteraf betalen kiest, dan kunt u Wacom Intuos Pro South – Medium tot wel 30 dagen later te betalen. Daarom zijn wij als Somas de winkel om Wacom Intuos Pro South – Medium te kopen en in termijnen te betalen, zonder of met rente.

Multi-Touch Nee
Systeemvereisten USB poort
Internet verbinding
CD/DVD-ROM drive
PC: Windows® 8, 7 of Windows Vista®, latest Service Packs (SP)
Mac: OS X 10.6.8 of nieuwer

Extra informatie

EAN

4949268620024

Merk

Wacom

Artikelcode

PTH-660-S

Kleur

Zwart

Verbindingstechnologie

Draadloos

Menu