Wacom Intuos Small – Black

26,83

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 80,50

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden met PostNL
SKU: AMCCTL-4100K-S Categorie:
  • Makkelijk mee te nemen
  • Batterijloze pen
  • 4096 drukniveau's
  • Rechts of linkshandig gebruik

Wacom Intuos (small) – zwart

Wacom Intuos Small combineert Wacom beste pencapaciteit en bewegingen in een tekentablet. Met de bijgeleverde Wacom Pro Pen met 4096 drukniveaus, verschillende penpunten en een herkenningsfunctie, teken en schets je gecontroleerd op professioneel niveau. Dit tekentablet is de meeste compacte uitvoering van de Intuos lijn en neem je samen met je MacBook of andere laptop eenvoudig mee naar iedere locatie. Het tekenvlak voelt aan als papier en is gemaakt om soepele tekenbewegingen te maken, zodat je minder snel vermoeid raakt.

Handige tools

De pen is gemaakt om zich direct aan te passen aan de grip van je hand. Deze is uitermate gevoelig en geeft je het gevoel om jouw werk naar een volgend niveau te tillen. De Wacom Pro Pen is zowel voor links- als rechtshandig gebruik.

Makkelijk te verbinden

Verbind Wacom Intuos met jouw Mac of Windows PC via USB, installeer de driver en je bent direct klaar om te werken in de software naar keuze. Daarnaast beschikt Wacom Intuos Pro over de Tool ID. Hiermee kan je per programma instellen welke shortcut je wilt toepassen.

Wacom Intuos Small – Black in termijnen betalen
Wij zijn gespecialiseerd in gespreid betalen. U kunt bij ons Wacom Intuos Small – Black in 3 of 4 termijnen betalen zonder rente. Als u 3 of 4 termijnen kiest, dan doen wij voor uw bestelling van Wacom Intuos Small – Black geen BKR-registratie. Dit noemen wij zorgeloos in termijnen betalen. U kunt ook Wacom Intuos Small – Black op afbetaling kopen en kiezen om in 12 tot 36 termijnen te betalen. Dit kan als het product of uw totale bestelling €250,- of meer is. Het is goed om te weten dat hiervoor wel rente gerekend. Deze kosten zitten al in de termijnprijs die u bij het product ziet staan en de rente is vast. Zo weet u vooraf wat de maandelijkse kosten zijn als u Wacom Intuos Small – Black op afbetaling koopt en wordt u achteraf niet met extra kosten geconfronteerd. Als laatste kunt u er ook nog voor kiezen om Wacom Intuos Small – Black achteraf te betalen. Als u bij ons voor achteraf betalen kiest, dan kunt u Wacom Intuos Small – Black tot wel 30 dagen later te betalen. Daarom zijn wij als Somas de winkel om Wacom Intuos Small – Black te kopen en in termijnen te betalen, zonder of met rente.

Actief gebied 15,2 x 9,5 cm
Multi-Touch Nee
Reactietijd N/B
Systeemvereisten OS X 10.11 of later
Windows 7 of later
Wacom ID en productregistratie via Wacom website

Extra informatie

EAN

4949268621342

Merk

Wacom

Artikelcode

CTL-4100K-S

Kleur

Zwart

Afmeting

20 x 16 x 0,8 cm

Formaat

20 x 16 x 0,8 cm

Gewicht

0,23 kg

Verbindingstechnologie

Bedraad

Functies

4096 drukniveau's Vier verschillende knoppen voor het instellen van shortcuts

Meegeleverde software

Corel® Painter® Essentials™ 6 (64bit), Corel® AfterShot™ 3 (64bit), CLIP STUDIO PAINT PRO

Meegeleverd

Wacom Intuos Small 1,5m usb-naar-micro-usb kabel Wacom Intuos Pen 3 standaard penpunten Gebruikersdocumentatie

Menu