@Withings Body – Smart Scale – White

39,50

3 keer

10,39

12 keer

7,09

18 keer

5,44

24 keer

3,80

36 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 118,50

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden met PostNL
SKU: AMCWBS13-WHITE-ALL-INTER Categorie:

Maak kennis met uw nieuwe verantwoordingspartner
Body is een ultranauwkeurige en gebruiksvriendelijke, klinisch geteste slimme weegschaal die een complete gewichtsregistratie-ervaring biedt die is afgestemd op personen die op zoek zijn naar gemakkelijke, effectieve gewichtsbeheersing.

Gewicht
Withings Body profiteert van 10 jaar expertise op het gebied van slimme weegschalen en biedt de meest nauwkeurige resultaten bij elke weging, zodat u op uw metingen kunt vertrouwen.

BMI
Weet direct of je op de goede weg bent met je BMI (Body Mass Index) berekening.

Gewicht trends
Bekijk de voortgang tijdens elke weging met een gewichtstrendscherm van uw laatste 8 wegingen om gemotiveerd te blijven.

Weer
Ontvang een lokale weersvoorspelling tijdens het wegen op het display van de weegschaal en bekijk de stappen van de vorige dag als u een compatibele tracker gebruikt of activeer stappentelling in de app.

Je levenspartner
Met speciale programma’s en modi is Body ontworpen om u nauwkeurige en relevante inzichten te geven die zijn aangepast aan uw profiel en uw levensfase.

Gemaakt om te motiveren
Naast cijfers is Body gekoppeld aan de Withings-app om je trends, inzichten en voedingstracking te laten zien om je calorie-inname in perspectief te plaatsen. Een allesomvattende oplossing die ervoor zorgt dat u uw energie voorgoed besteedt.

Technologie waarop u kunt vertrouwen
Withings vond de connected weegschaal uit. Twaalf jaar ontwikkeling, gebruikersfeedback en geavanceerd onderzoek hebben ons in staat gesteld een schaal van uitzonderlijke betrouwbaarheid, gebruiksgemak en lange levensduur te bieden.

@Withings Body – Smart Scale – White in termijnen betalen
Wij zijn gespecialiseerd in gespreid betalen. U kunt bij ons @Withings Body – Smart Scale – White in 3 of 4 termijnen betalen zonder rente. Als u 3 of 4 termijnen kiest, dan doen wij voor uw bestelling van @Withings Body – Smart Scale – White geen BKR-registratie. Dit noemen wij zorgeloos in termijnen betalen. U kunt ook @Withings Body – Smart Scale – White op afbetaling kopen en kiezen om in 12 tot 36 termijnen te betalen. Dit kan als het product of uw totale bestelling €250,- of meer is. Het is goed om te weten dat hiervoor wel rente gerekend. Deze kosten zitten al in de termijnprijs die u bij het product ziet staan en de rente is vast. Zo weet u vooraf wat de maandelijkse kosten zijn als u @Withings Body – Smart Scale – White op afbetaling koopt en wordt u achteraf niet met extra kosten geconfronteerd. Als laatste kunt u er ook nog voor kiezen om @Withings Body – Smart Scale – White achteraf te betalen. Als u bij ons voor achteraf betalen kiest, dan kunt u @Withings Body – Smart Scale – White tot wel 30 dagen later te betalen. Daarom zijn wij als Somas de winkel om @Withings Body – Smart Scale – White te kopen en in termijnen te betalen, zonder of met rente.

Extra informatie

EAN

3700546708206

Merk

Withings

Artikelcode

WBS13-WHITE-ALL-INTER

Meegeleverd

Withings Body – Slimme weegschaal – Wit

Menu