De Windows laptop die iedereen kent. Een handige en bekende laptop om in termijnen te betalen voor studenten.

Windows laptop achteraf betalen zonder rente in België

Een nieuwe Windows laptop is een flinke investering. Gelukkig hebben wij  verschillende opties om je aankoop te spreiden, zonder extra kosten. Achteraf betalen is ook een populaire keuze, waardoor je de laptop nu al kunt gebruiken terwijl je de betaling later regelt.

Windows laptop op afbetaling kopen 0% rente

Naast achteraf betalen, kun je een Windows laptop ook op afbetaling kopen. Hierbij betaal je het aankoopbedrag in termijnen, gespreid over een langere periode.

Windows laptop in 2 tot 12 termijnen betalen via creditcard

Heb je een creditcard? Dan kun je je Windows laptop in 2 tot 12 termijnen betalen via de creditcardmaatschappij. De voorwaarden hiervoor verschillen per creditcardmaatschappij, maar doorgaans betaal je wel rente over de termijnen.

Het voordeel van betalen via creditcard is dat je de laptop direct kunt gebruiken. Je hoeft dus niet te wachten tot de volledige betaling is voldaan. Houd er wel rekening mee dat je maandelijkse aflossing inclusief rente hoger zal zijn dan de aankoopprijs van de laptop.

Tip: Vergelijk de verschillende betaalopties goed met elkaar, voordat je een keuze maakt. Let op de voorwaarden, zoals de termijn, rente en eventuele extra kosten. Zo kies je de voordeligste optie voor jouw situatie.

Menu