Beste bezoekers & klanten,

Onze Belgische site is nog in ontwikkeling en daarom zijn sommige gespreid betalen methodes op dit moment niet zichtbaar of worden teksten en producten geplaatst.

Wij zijn dé gespreid betalen winkel voor iedereen.

Onze voordelen

 • Geen buitenlandse dropshipping – Gewoon voorraad in NL, garantie in NL & reparatie in Nederland

Geen gedoe daarom komen alle producten komen uit Nederland, hebben garantie in Nederland en worden indien nodig gerepareerd in Nederland. Bij ons geen buitenlandse dropship producten.

 • Bescherming tegen wanbetaling door ziekte of werkloosheid
Ontslagen of de ziektewet in. Dan wil je geen stress over je maandelijkse betalingen. Wij zorgen ervoor dat tijdelijk of helemaal niet meer hoeft te betalen.*
 • Breed assortiment – 50.000+ producten

Bij SomasHome vind je altijd het product dat je zoekt. Ons assortiment bestaat uit meer dan 50.000 producten, van wasmachines en laptops tot en met banken en bedden.

 • Gemakkelijke betaling – betaal in 2 tot 48 termijnen

Bij SomasHome kun je kiezen uit alle grote betaalmethodes, zoals AfterPay, Klarna en SprayPay. Zo kun je het product betalen op de manier die het beste bij jouw financiële situatie past.

 • Transparantie – Wij helpen je van begin tot de allerlaatste betaling en verder

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je kunt verwachten. Daarom geven we je duidelijke informatie over alle betaalmethodes, waaronder de voorwaarden, rentetarieven en kosten.

 • Klantvriendelijkheid – telefoon, chat, mail & meer. Altijd bereikbaar

Onze klantenservice staat voor je klaar, met antwoord op al je vragen. We helpen je graag bij het vinden van het juiste product en de beste betaalmethode.

*zie voorwaarden en voor nieuwe klanten vanaf april 2024

Wat doen wij in 2024

 • Opbouwen kleding categorie
 • Klanten beschermen tegen wanbetaling door ziekte of werkloosheid
 • Nieuwe zoek & aanbevelingssoftware
 • Verbetering & uitbreiding klant account voor contact, T&T en meer
 • Nieuwe regels voor aangesloten verkopers voor lagere prijzen en snellere bezorging

De laatste tijd schieten achteraf en gespreid betalen methodes als paddenstoelen uit de grond. Allemaal zeggen ze de klant te helpen, maar de markt is er juist enorm klant onvriendelijk en ondoorzichtig door geworden. Veel webwinkels doen gespreid betalen erbij maar zijn hier niet de beste in en verwijst de klant bij vragen door naar een andere partij, terwijl niemand ervan houdt om van het kastje naar de muur gestuurd te worden.

Wij willen door zoveel mogelijk producten en gespreid betalen mogelijkheden samen te brengen op 1 platform, de gespreid betalen klantvriendelijker en transparanter te maken.

Zo zijn wij de gespreid betalen winkel voor iedereen.

Ons doel:
De beste en betrouwbaarste zijn in gespreid betalen

Over Somas - de gespreid betalen winkel voor iedereen

Vanaf het moment dat wij zijn begonnen. Willen wij gespreid betalen beter en klantvriendelijker maken. Wij werken voortdurend aan het bereikbaar maken van producten die belangrijk zijn in ieders huishouden.

Met een assortiment van meer dan 20.000 producten, dat gaat van wasmachines en laptops tot en met banken en bedden, en de meeste gespreid betalen opties. Zijn wij niet alleen de winkel met dat wat je thuis, op werk of elders nodig heeft. Maar ook de grootste in gespreid betalen in Nederland.

Wij willen onze klanten het product voor hun behoefte bieden en een
betaalmethode die het beste past bij hun financiële situatie. Onze
klantenservice staat voor alle vragen klaar, of dit nou over een
product, betaalmethode of iets anders gaat.

 

Onze missie
Wij maken het verschil door productaanbod en gespreid betalen methodes samen te brengen. Zodat jij ongeacht jouw behoefte het juiste product kunt vinden en deze kunt betalen de manier die het beste bij jouw financiële situatie past.

Daarom zijn wij:
De gespreid betalen winkel voor iedereen!

Zo zijn wij de gespreid betalen winkel voor iedereen.

Hieronder de belangrijkste redenen voor klanten om voor ons te kiezen:

 1. Bescherming bij ziekte of werkloosheid: Vanaf 2024 beschermen wij klanten die door ziekte of werkloosheid niet kunnen betalen. Het openstaande schuldbedrag wordt aan jou uitbetaald zodat jij daarmee de betaalmethode kan afbetalen. Zo heb jij geen financiële zorgen of stress over je aankoop via ons.
 2. Breed & groeiend assortiment: Een groeiend assortiment meer dan 50.000 producten. Zodat wij altijd een product hebben dat past bij jouw behoefte.

 3. Geen variabele kosten: Geen variabele rentetarieven, wat betekent dat de rente niet plotseling zal verhogen, en wijzigingen in de voorwaarden achteraf zijn uitgesloten, waardoor je met een gerust hart kunt winkelen.

 4. Geen ontvangst, geld terug: Als een verkoper het product niet levert of failliet gaat, garanderen wij dat je wordt terugbetaald. Hoewel dit misschien vanzelfsprekend lijkt, is het dat niet. Bij andere webwinkels moet je nog steeds betalen aan de betaalmethode, ongeacht of je het product hebt ontvangen
 5. Gratis aflossen: Je mag ongeacht de betaalmethode altijd gratis eerder aflossen
 6. Geen CKP-registratie: Je kan bij ons in termijnen betalen zonder dat dit leidt tot een CKP-registratie. Dat is een geruststellende gedachte.

 7. Kleine lettertjes, groot maken: De meeste webwinkels hebben geen idee hoe betaalmethodes werken of wat de voorwaarden zijn. Hebben wij de kennis en dat laten wij je graag zien, door je niet alleen op onze betalen pagina maar ook gedurende het gehele afreken proces te informeren.
 8. Toegewijde klantenservice: Ons toegewijde team van klantenservice medewerkers staat altijd voor je klaar, of je nu vragen hebt over je bestelling, advies nodig heeft of met eventuele problemen geconfronteerd wordt. Je kan rekenen op onze onverdeelde aandacht en ondersteuning, omdat jouw tevredenheid onze hoogste prioriteit is.

 9. Geen onnodige doorverwijzingen: Heb je vragen? Wij beantwoorden ze graag voor je en lukt dat niet. Dan gaat onze klantenservice het bij partners navragen. Zo voorkomen wij dat je onnodig wordt doorgestuurd.

 10. Onze expertise ligt in de mogelijkheden van gespreid betalen: Wij voorzien in een brede keuze aan betaalmethoden, waardoor we de meest geschikte financiële oplossing kunnen aanbieden. Wij hebben elke methode zorgvuldig uitgekozen en bieden volledige transparantie. 

 11. Verbeterde goedkeuring: Wij begrijpen dat wanneer je wordt geweigerd, jou noodzaak voor essentiële producten, zoals een wasmachine, niet ineens verdwijnt. Door onze zelf ontwikkelde betaalmethoden naast de bestaande opties aan te bieden, kunnen we vaak een oplossing bieden voor de meest cruciale behoeften.

 12. Grip op geld: Wij houden een blog bij waarin wij tips geven om jouw meer grip te geven op jouw geld, inkomsten en uitgaven.
 13. Voor een betere samenleving: Wij organiseren zelf acties voor mensen in moeilijke situaties, op deze pagina kunt u daar meer over lezen. Dit doen wij in plaats van doneren aan een goed doel, zodat ons personeel weer terug naar de klant en mens gaat en wij zien wat er met het geld wordt gedaan.
Klanten vinden in ons een betrouwbare partner die hen informeert en telkens weer opnieuw de onderhandelingen aangaat met betaalopties voor de beste service en voorwaarden.
 1.  

Menu