Bij SomasHome geloven we in het belang van gemeenschapsbetrokkenheid en geven we graag iets terug aan de samenleving. Naast onze reguliere activiteiten streven we ernaar om op verschillende manieren bij te dragen aan het welzijn van anderen. Door middel van sociale initiatieven en liefdadigheidsacties willen we een positieve impact hebben op de levens van degenen die het het hardst nodig hebben. Samen bouwen we aan een warme, ondersteunende gemeenschap waarin iedereen kan floreren.

 

Sinterklaas & Kerst 2022

Voor Sinterklaas in 2022 hebben we kinderen uit gezinnen die dit jaar geen kerst of sinterklaas cadeautje zouden krijgen omdat het gezin het financieel krap heeft voorzien van een kerstcadeautje.

Op de foto staan één van de karren met cadeautjes die ons team heeft ingepakt en zelf heeft langs gebracht bij alle kinderen.

Deze cadeaus zijn naar kinderen gegaan die vanwege armoede al jaren geen cadeautje krijgen voor Sinterklaas of Kerst.

IMG 5719 768x576 1 op afbetaling

Kerstactie 2021

Vlak voor Kerst 2021 ontstond het idee, om iets te organiseren voor de mensen die het moeilijker hebben. Het bestuur gunt iedereen een gezellig diner met vrienden en familie. Zij stonden daarom hun salaris af om een diner voor de feestdagen te organiseren.

Helaas, heerste Corona en was het niet mogelijk om etentjes te organiseren. Toch wilden wij iets organiseren. Daarom konden klanten vorig jaar, iemand anders opgeven, waarvan zij vonden dat die een opkikker kon gebruiken. De mensen die zij hadden opgegeven, hebben wij een Thuisbezorgd-VVV waardebon opgestuurd.

vvv eindejaarskaart mapje kaart schuin 1 768x775 1 op afbetaling

Sponsoring

Naast periodieke acties steunen wij ook lokale sportverenigingen en organisaties.

Zoals Zoeffhuttenbouw:

Deze organiseren een huttenbouw week, waaraan ca. 140 kinderen meedoen waaronder ook kinderen die het financieel niet breed hebben maar door onder andere ons sponsorschap mee kunnen doen.

Menu