Airfryer 2,4 liter

23,10

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 69,29

Op voorraad

 • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • Geen verborgen of extra kosten
 • Bezorgd in 5 á 10 dagen
SKU: DRO8711252185682 Categorie:

Met deze hetelucht friteuse van alpina met digitaal display maak jij allerlei verschillende gerechten klaar. Met een airfryer hoef je niet te frituren, maar wordt opgewarmd door middel van hete lucht. Smaken blijven behouden en je friet of snacks kun je knapperig bakken. Een airfryer is bovendien veel veelzijdiger dan de meeste mensen denken.

Minder vet

Wil je vetarm koken? Dan helpt een airfryer je daarbij. Met behulp van hete lucht en weinig tot geen olie frituurt het apparaat heerlijke gerechten. Zo geniet je nog steeds van de gerechten, maar gezonder. Het kan zomaar tot 80 procent schelen in je vetinname.

Gebruiksgemak met digitale display en timer

Deze Alpina airfryer is gemakkelijk in gebruik. Laat de heteluchtfriteuse zo’n 5 minuten opwarmen, voordat je er eten in doet. Nadat je de startknop hebt geactiveerd, zie je de indicator oplichten, wat aangeeft dat de heteluchtfriteuse aan het opwarmen is. Zodra de airfryer de gewenste temperatuur heeft bereikt, gaat de warmte-indicator automatisch uit.

Touch control via digitale display

De temperatuur en timer stel je in via touch control bij de digitale display. De temperatuur verhoogt of verlaagt in stappen van 5 graden Celsius. Als je de knop langer indrukt, verandert de temperatuur sneller. De airfryer varieert in temperatuur tussen de 80 en 200 graden Celsius. De tijdklok stel je per minuut nauwkeurig in. Ook hier geldt dat de tijd sneller verandert wanneer je de knop langer indrukt. De airfryer schakelt zichzelf uit als de ingestelde tijd verstreken is of wanneer je de frituurmand tussentijds uit het basisgedeelte haalt. 

Uitneembare mand met anti-aanbaklaag

De frituurmand met daarin een roostermand kun je als geheel uit het basisdeel halen. Zo plaats je gemakkelijk de ingrediënten in de mand. Ook is dit handig na afloop bij het uitnemen van de gerechten en het schoonmaken. Reinigen gaat sowieso snel, want de mand heeft een anti-aanbaklaag. 

Inhoud van 2,4 liter

Deze airfryer heeft een inhoud van 2,4 liter. Per keer kun je daarmee 300 tot 800 gram friet bereiden of 100 tot 500 gram kipnuggets. Uitgaand van zo’n 150 tot 200 gram friet per persoon, biedt deze frituurpan je dus voldoende capaciteit voor zo’n 4 personen maximaal.

Ook hamburgers, kip en zelfs quiche en muffins

Met een airfryer kun je veel meer dan alleen friet en snacks bakken. Wist je dat je hem ook kan gebruiken bij het bereiden van biefstuk, karbonade, kippenborst en drumsticks? Zelfs voor quiche en muffins kun je de airfryer inschakelen.

Specificaties alpina Airfryer

 • Voltage: 220-240 Volt ~ 50/60 Hz
 • Vermogen: 1300-1500 Watt
 • Inhoud: 2,4 liter
 • Verwijderbare frituurmand met antiaanbaklaag
 • Temperatuurinstelling 80-200°C
 • Bakken met tijdklok voor 30 minuten
postnl_product_type regular
msrp_display_actual_price_type 0

Extra informatie

Gewicht 0,005 kg

Menu