Satechi Slim X3 Bedraad Toetsenbord – USB-C

32,83

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 98,50

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden met PostNL
SKU: AMCST-UCSW3M Categorie:
  • Ontworpen voor Mac & iOS
  • Makkelijke USB-C connectie
  • Verlichte toetsen
  • Modern aluminium ontwerp

Maak je bureauruimte compleet, terwijl je op afstand of thuis werkt, met de Satechi Slim W3 bedraad toetsenbord met achtergrondverlichting. Het W3-toetsenbord is ontworpen voor Mac-apparaten en heeft een uitgebreide lay-out met een numeriek toetsenblok en handige sneltoetsen die zijn geoptimaliseerd voor Mac en iOS. Allemaal met een ultradun, modern ontwerp. Uitgerust met instelbare verlichte toetsen en een bedrade USB-C-aansluiting. Je kunt met het toetsenbord gemakkelijk werken waar en wanneer je creativiteit je ook brengt.

Satechi Slim X3 Bedraad Toetsenbord – USB-C in termijnen betalen
Wij zijn gespecialiseerd in gespreid betalen. U kunt bij ons Satechi Slim X3 Bedraad Toetsenbord – USB-C in 3 of 4 termijnen betalen zonder rente. Als u 3 of 4 termijnen kiest, dan doen wij voor uw bestelling van Satechi Slim X3 Bedraad Toetsenbord – USB-C geen BKR-registratie. Dit noemen wij zorgeloos in termijnen betalen. U kunt ook Satechi Slim X3 Bedraad Toetsenbord – USB-C op afbetaling kopen en kiezen om in 12 tot 36 termijnen te betalen. Dit kan als het product of uw totale bestelling €250,- of meer is. Het is goed om te weten dat hiervoor wel rente gerekend. Deze kosten zitten al in de termijnprijs die u bij het product ziet staan en de rente is vast. Zo weet u vooraf wat de maandelijkse kosten zijn als u Satechi Slim X3 Bedraad Toetsenbord – USB-C op afbetaling koopt en wordt u achteraf niet met extra kosten geconfronteerd. Als laatste kunt u er ook nog voor kiezen om Satechi Slim X3 Bedraad Toetsenbord – USB-C achteraf te betalen. Als u bij ons voor achteraf betalen kiest, dan kunt u Satechi Slim X3 Bedraad Toetsenbord – USB-C tot wel 30 dagen later te betalen. Daarom zijn wij als Somas de winkel om Satechi Slim X3 Bedraad Toetsenbord – USB-C te kopen en in termijnen te betalen, zonder of met rente.

Accessoire geschikt voor iPad 12,9-inch Pro, iPad 12,9-inch Pro (2018), iPad 11-inch Pro, iPad Air (2020), MacBook Pro, MacBook Air, iMac, iMac Pro, Mac Pro, Mac mini, Mac Studio

Extra informatie

EAN

879961009083

Merk

Satechi

Artikelcode

ST-UCSW3M

Verbindingstechnologie

Bedraad

Kleur

Spacegrijs

Geschikt voor

Apparaten met een USB-C poort

Meegeleverd

Satechi Slim X3 Bedraad Toetsenbord – USB-C

Menu